Personvernerklæring

Generelt

Dette er personvernerklæringen til particles.no som er eid av Spaced AS (Org.nr. 921527489). Spaced AS er et norsk selskap med hovedkontor i Kongens Gate 17B, 1530 Moss.

Ved å handle eller bruke våre nettsteder samler vi personopplysningene som du oppgir via våre nettstedsfunksjoner (nettbutikk, kontaktskjema, innlogging, registrering, betaling o.l). I disse tilfellene opptrer vi som behandlingsansvarlig og du kan kontakte vår kundeservice med alle spørsmål du måtte ha.

Ditt personvern er svært viktig for oss og vi behandler dine data etter gjeldende rett, slik det følger av personopplysningsloven og annen lovgivning som norsk rett har gjennomført.

Hvordan personopplysninger vi samler og hvorfor

Opplysninger knyttet til bruk av nettbutikk

For å handle varer på våre nettsider samler vi personopplysninger som navn, e-post, telefonnummer, kortinformasjon og adresse for å kunne levere våre tjenester til deg som kunde. Vi er nødt til å samle, lagre og behandle denne informasjonen for å kunne levere varer, ta betalt og følge opp eventuelle henvendelser, reklamasjon, retur og annet tilknyttet din bruk av våre nettsider og tjenester.

Analyse av nettstedstrafikk og adferd (Informasjonskapsler/Cookies)

På våre nettsider benytter vi programtillegg og verktøy for å forstå våre besøkende og brukere bedre. Denne typen informasjon inneholder ikke sensitive personopplysninger, men lagres gjennom såkalte informasjonskapsler eller cookies. Du kan lese mer om vår bruk av informasjonskapsler/cookies her – Om Cookies.

Direkte markedsføring etter ditt samtykke

Hvis du har gitt oss ditt samtykke bruker vi dine personopplysninger til å sende direkte markedsføring til eksempelvis din e-post eller postadresse. Dette samtykke brukes blant annet til nyhetsbrev som er spesialtilpasset deg. Direkte markedsføring kan også bli skreddersydd med informasjon vi allerede har om deg, slik som tidligere kjøp og tidligere interesse for produkter. Ditt samtykke kan når som helst trekkes tilbake (Se vårt personvernssenter eller kontakt kundeservice).

Kontaktskjemaer

Ved å benytte et eller flere kontaktskjemaer på våre nettsider spør vi om samtykke til å lagre og behandle informasjonen som du oppgir. Dette er vi nødt til for å kunne følge opp din henvendelse og sjekke eventuelle ordre, tidligere henvendelser eller annet som er relevant for kontaktskjemaet.

Kommentarer og produktanmeldelser

På enkelte av våre sider inviterer vi våre brukere til å kommentere innhold eller skrive produktanmeldelser. Ved å benytte disse funksjonene lagrer vi informasjonen for å kunne vise innholdet på våre sider og for å kunne verifisere deg som bruker eller kunde av våre sider. Du kan når som helst få fjernet dette innholdet ved å sende en henvendelse til oss (Se vårt personvernssenter eller kontakt kundeservice).

Innebygget innhold på våre sider

Ved enkelte tilfeller bruker vi tredjeparts-tjenester for å vise innhold på våre sider. Disse funksjonene kan hente inn generelle opplysninger om din bruk og interaksjon med de aktuelle tjenestene. Eksempler på slikt innebygget innhold er YouTube- og Vimeo-videoer og programtillegg som gir ekstern funksjonalitet (Bilder fra ekstern kilde, videoer, prissammenligning, wordpress-plugins o.l).

Hvem vi deler dine data med og hvorfor

Under er en liste med de vi hovedsaklig deler dine opplysninger med, og hvorfor:

 

WordPress Våre nettsider er bygget med verdens største publiseringssystem (CMS). Alt innhold og opplysninger oppgitt på våre sider blir kjørt gjennom WordPress sin struktur, men ditt innhold vil ikke sendes direkte til WordPress eller deres utviklere. Innholdet er kun generelt behandlet av WordPress gjennom våre databaser.
Woocommerce Vår nettbutikk er bygget med WooCommerce som er et anerkjent og godt utviklet programtillegg til WordPress. Innholdet blir kun generelt behandlet av WooCommerce gjennom våre databaser.
Mailchimp Hvis du har meldt deg på vårt nyhetsbrev og gitt oss ditt samtykke til direkte markedsføring så behandler Mailchimp dine personopplysninger for å sende nyhetsbrev og varsle deg om produktnyheter, rabatter, tilbud og annet som vi sender ut.
One.com Vi bruker One.com som webhotell og leverandør av våre servere. Dine opplysninger blir lagret gjennom deres tjenester og ivaretatt av et av Europas største webhotell.
Google Vi benytter Google Analytics, Goodle Ads og andre Google-tjenester som henter opplysninger om nettstedsbesøk, trafikk og analyse. Denne informasjonen inneholder ikke sensitiv informasjon, kun anonym brukerinformasjon som lagres lokalt på besøkendes enhet og av Google sine systemer. Vi benytter også Google ReCaptcha i våre kontaktskjemaer for å luke ut spam- og useriøse henvendelser.
Facebook Våre nettsider er integrert med Facebook Pixel som gir statistikk og analyse over besøkendes bruk av våre nettsider. Pixel gir også samhandling mellom våre nettsider og facebook sine tjenester, for blant annet tilpasset markedsføring og for oppfølging av våre kunder. Vi benytter også Facebook Messenger for å behandle kundesaker via våre nettsider og vår facebook-side.
Black Film AS Vårt markedsføringsbyrå har tilgang til våre nettsider, databaser og innhold for å vedlikeholde tjenester, nettsider og nettbutikk.
Hotjar Våre nettsider er integrert med Hotjar som gir statistikk og analyse av besøkendes bruk av våre nettsider. Hotjar gir informasjon om trykk, ineraksjon med bilder, linker, knapper m.m. Informasjonen som samles er anonym og brukes for å forbedre våre tjenester og nettsider.

Hvor dine opplysninger oppbevares

Vi lagrer dine opplysninger gjennom webhotell-leverandøren One.com som er et dansk selskap som er prisbelønnet for sine tjenester. Gjennom kryptering blir dine opplysninger sendt og behandlet av One.coms servere og ivaretatt av servere plassert sikkert i EU/EØS.

Hvor lenge vi lagrer dine opplysninger

Dine opplysninger lagres så lenge det er nødvendig, og sletter disse når sletting er lovlig og pålagt under gjeldende rett. Når du sletter en brukerkonto hos oss vil vi slette dine opplysninger eller anonymisere innhold og informasjon fra din aktivitet på våre nettsider. Informasjon om kontaktperson fra bestillinger og henvendelser kan bli lagret i inntil 5 år for å muliggjøre behandling av reklamasjon-, retur- eller kundeservice-henvendelser.

Dine rettigheter

Du har rett til innsyn i hvilke data vi har om deg, etter du har sendt oss en forespørsel om dette. Du har også rett til å få dine opplysninger korrigert og endret ved å sende oss en forespørsel. Ved enkelte tilfeller har du også rett til å begrense hvordan vi kan benytte dine opplysninger eller å få disse opplysningene slettet. Du har også rett til å be om innsikt i hvilke opplysninger vi har om deg gjennom et eller flere oversiktlige dokumenter.

Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke for at vi kan behandle dine personopplysninger ved å sende en forespørsel. Ved å trekke samtykke vil vi slette opplysningene som ikke er nødvendig for eventuelle henvendelser som beskrevet i forrige ledd.

Har du spørsmål eller annet vedrørende vår behandling av dine opplysninger ber vi deg ta kontakt med kundeservice, slik at vi kan hjelpe deg.

Vår kontaktinformasjon

Particles er eid av Spaced AS

  • Org.nr.: 921527489
  • Adresse: Kongens Gate 17B, 1530 Moss
  • E-post kundeservice: kundeservice@particles.no
  • Telefonnummer: +4740462827

For å få endret, slettet, tilgang til eller annet vedrørende dine personopplysninger kan du ta kontakt med oss på kundeservice@particles.no, kundeservice-siden eller besøke vårt personvernsenter.